alles is liefde

Roxeanne Hazes grenzeloos verliefd op verloofde Erik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes grenzeloos verliefd op verloofde Erik
RTL

Dat Roxeanne en haar verloofde Erik Zwennes al jaren onafscheidelijk zijn, bewijst een zeldzaam kiekje uit de oude doos. De zangeres deelde de foto op Instagram.

"Al een paar jaar verschrikkelijk vlieft op jou"

Gehuld in een feestelijk jurkje, pikzwarte haren en flink aangezette wenkbrauwen schittert Rox samen met haar verloofde op social media. "Al een paar jaar verschrikkelijk vlieft op jou", schrijft de zangeres nog altijd met vlinders in haar buik.

Dat haar liefje Erik ook nog ontzettend gek op haar is, bewijst hij met een reactie onder het plaatje. "En ik op jou allermooiste. Zoooooveeeel", laat hij achter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes: 'Ik kan er met mijn hoofd niet bij'
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Ik kan er met mijn hoofd niet bij'

Afgelopen week bracht Roxeanne ook al een ode aan de liefde met haar nieuwe single: Bonnie & Clyde. Het nummer is geïnspireerd op haar relatie met Erik. "Vanaf vandaag is ons liedje niet meer alleen van ons. Maar ik ben blij dat anderen nu ook kunnen horen dat jij alleen maar blijft groeien en ontwikkelen als tekstschrijver, artiest en als mens. De mooiste, de beste, de mijne. Bonnie, mijn ride or die", schreef Erik na de lancering trots op Instagram. 

Ook is de vriend van Roxeanne heel kort te zien in de clip, net als BN'ers Douwe Bob, Jandino Asperaat en Jessie Maya.  

Lees meer over
Roxeanne Hazes