Deze Love Island-deelneemster betreurt de 'rekoppeling'

Door Videoland / RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDeze Love Island-deelneemster betreurt de 'rekoppeling'
Mis niets van Love Island

Love Island, een realityserie waarin jonge singles op zoek gaan naar de ware liefde, is een goede week bezig. Een week geleden werden de eerste vijf koppels gevormd. Inmiddels zijn er vier nieuwe bewoners in de villa en is het tijd voor de 'herkoppeling'.

"De jongen waar ik een koppel mee wil vormen is..."

En vooral Aleksandra valt dat zwaar. Zij ziet namelijk hoe haar Matthy weggekaapt wordt door de nieuwe bewoonster, Rowena. Sebastiana blijft trouw aan haar Martin. "Ik zou naast niemand anders wakker willen worden", vertelt ze.

Love Island-Melany vond liefde bij Temptation-Karim
Lees ook

Love Island-Melany vond liefde bij Temptation-Karim

Lotte was vanaf dag één een koppel met Noah, maar schoof niet onder stoelen of banken dat ze meer interesse heeft in Jarne. Zij kiest dan ook voor de knappe Belg. Kaat kiest vervolgens voor Noah.

Aleksandra, die haar geliefde Matthy af heeft moeten staan, staat voor een moeilijk besluit. Uiteindelijk besluit zij dat ze een koppel wil vormen met Denzel. Melany, die hiervoor een koppel vormde met Jarne, besluit die andere nieuwe jongen, Vinnie een kans te geven. "Hij heeft nog geen eerlijke kans gehad in de villa", beredeneert ze.

De 'last man standing' is Stenn. En de laatste vrouw die mag kiezen is 'zijn' Chey, met wie hij al vanaf het eerste uur samen is. Chey vindt het totaal geen probleem dat ze geen andere keuze heeft. "Ik heb nog nooit zulke blauwe ogen gezien. Ik kies voor jou, Stenn", aldus het model.

Lees meer over
Love Island