even helemaal niks

Willeke Alberti is volledig uitgeblust

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWilleke Alberti is volledig uitgeblust
RTL

De 74-jarige Willeke Alberti is voor haar leeftijd nog altijd een bezige bij. Naast zingen staat haar agenda vol met interviews, fotosessies, openingen, presentaties en haar eigen dinnershow. Dat kost de geboren Amsterdamse erg veel energie, schrijft Weekend.

"Ze is heel erg toe aan rust"

Willeke is inmiddels al midden 70, maar staat nog wekelijks op het podium met haar band. Met haar kraakheldere stem en zonnige uitstraling weet ze overwegend oudere mensen een fijne dag te bezorgen. Maar zelfs voor het meest vrolijke en energieke zonnetje schuift weleens een wolkje.

Willeke Alberti vergezeld door vrienden tijdens jubileumshow
Lees ook

Willeke Alberti vergezeld door vrienden tijdens jubileumshow

Het seizoen dat Willeke achter de rug heeft, was slopend. Zo vertelt haar broer Tonny, die haar management verzorgt, dat de zangeres momenteel op de Antillen geniet van haar welverdiende rust: "We hebben gewoon hartstikke veel gedaan dit jaar, misschien wel wat te veel. Ze is heel erg toe aan rust en gaat vanaf haar vakantieadressen helemaal niets doen, zelfs nog geen vijf minuutjes een interview aan de telefoon."

Ook haar 68-jarige broer snakt naar rust: "Mijn koffers staan trouwens ook in de gang. Als Willeke het druk heeft, heb ik het ook druk. Dus ik ga ook even helemaal niets doen, heerlijk."

Lees meer over
Willeke Alberti