Van je afbijten

Paris Jackson haalt uit naar volgers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesParis Jackson haalt uit naar volgers
RTL

Paris Jackson maakt geen geheim van haar liefde voor wiet, maar haar Instagram-volgers zijn het niet helemaal eens met haar keuze voor de drug. "Junkie", reageert één van haar fans.

"In plaats van verslavende en giftige farmaceutische medicijnen gebruik ik een geweldig medicijn dat onze aarde zelf maakt"

Het begon allemaal met een tweet over haar liefde voor spaghetti, maar liep uit de hand toen een fan haar wietgebruik bekritiseerde. "Ik durf te wedden dat je ook aan de crystal meth zit", gaat de fan verder. "Je vader zou zich voor je schamen." Dit schoot in het verkeerde keelgat bij de dochter van de overleden Michael Jackson. Paris gebruikt medicinale wiet, omdat ze last heeft van een angststoornis en eerder kampte met depressies. 

Paris Jackson viert 21e verjaardag met 'verjaardagsjoint'
Lees ook

Paris Jackson viert 21e verjaardag met 'verjaardagsjoint'

"In plaats van verslavende en giftige farmaceutische medicijnen gebruik ik een geweldig medicijn dat onze aarde zelf maakt", vertelt Paris. "Het is me voorgeschreven om te helpen met mijn depressie, angststoornis, PTSS en slapeloosheid."

Deze openbaring riep veel kritiek op, omdat het tegenwoordig veel voorkomt dat Hollywood-sterren last hebben van deze ziektes. "Ik heb niet gezegd dat het cool is", legt Paris uit. "Ik vertel alleen waarom ik het gebruik. Psychische stoornissen zijn heel lastig en moeten serieus genomen worden. En voor de goede orde, ik heb drie banen en zorg volledig voor mezelf." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een volger reageerde vervolgens dat haar "geweldige vader heeft het erger meegemaakt en hij zou zoiets nooit gebruiken." Maar ook dat klopt niet, volgens Paris. "Hij had er helemaal geen probleem mee", vertelt de dochter van de King of Pop. "Ik denk niet dat hij het erg zou vinden dat ik het gebruik, zeker aangezien ik gewoon volwassen ben. Een goede dokter heeft het voorgeschreven en heeft me heel erg geholpen." En daarmee is de kous af, wat Paris betreft. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Paris JacksonTwitterWietInstagram