Des duivels

Oh no! Laatste seizoen Lucifer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixOh no! Laatste seizoen Lucifer
RTL

De streamingdienst Netflix trekt de stekker uit Lucifer, maar laat de show nog wel een afscheidsseizoen maken. Het vijfde seizoen zal de laatste worden voor de serie. Fans zijn des duivels.

"Wij willen vooral de fans bedanken voor hun passie en steun"

Onlangs kwam nog het vierde seizoen van Lucifer uit. Toch wordt nu al het laatste seizoen aangekondigd van de hitserie. En dat komt best als een verrassing voor fans, zeker na alle ups en downs van de show. Het programma werd namelijk al een keer gecanceld door productent Fox, maar kreeg een nieuwe kans bij Netflix. Destijds gingen fans al door het lint, maar tevergeefs, de serie stopt. Alsof de duivel ermee speelt...

Eerste 'aflevering' Lucifer nu al te zien bij Netflix
Lees ook

Eerste 'aflevering' Lucifer nu al te zien bij Netflix

Deze keer zit het anders, aldus de producers van Lucifer. Vorige keer eindigde de show met een behoorlijke cliffhanger. Het wordt nu goed afgesloten, meldt de streamingdienst. "We zijn Netflix zo ongelooflijk dankbaar dat we een laatste seizoen mogen maken van onze show en dat we het verhaal van Lucifer écht kunnen afwerken", zeggen de showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich. "Maar wij willen vooral de fans bedanken voor hun passie en steun. Het wordt alleen maar beter!"

Wanneer het vijfde en laatste seizoen van Lucifer op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Aangezien het vierde deel in mei in première ging, is het niet ondenkbaar dat hetzelfde gebeurt voor deel vijf. 

Lees meer over
NetflixNetflixserieTv-programmaTelevisie