Mediastop

Monica Geuze wil dochter van social media halen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze wil dochter van social media halen
RTL

Fans smelten elke keer als er een nieuwe vlog van de 24-jarige Monica Geuze online komt. Dat komt vooral door haar schattige dochtertje Zara-Lizzy van bijna een jaar oud. Het meisje steelt de show in haar vlogs. Toch kan dat binnenkort weleens verleden tijd zijn.

"Ik zit erover na te denken om haar helemaal niet meer te betrekken bij mijn YouTube-video's"

De succesvolle Monica was te gast in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild, waar ze een opvallende uitspraak deed. Wanneer de radio-dj haar vraagt of ze het niet lastig vindt om én een merk te zijn én een moeder, antwoordt de brunette: "Nee dat vind ik op dit moment eigenlijk niet".

Monica Geuze eerlijk over bevallingservaring
Lees ook

Monica Geuze eerlijk over bevallingservaring

Maar als Ruud de vraag stelt of haar dochter Zara-Lizzy dan ook een product wordt, doet Monica een uitspraak die velen niet zouden verwachten: "Ik heb toevallig vanochtend een gesprek gehad met mijn vriend over dat ik erover na zit te denken om haar helemaal niet meer te betrekken bij mijn YouTube-video's", vertelt ze. "Het is wel lastig omdat het heel erg over mijn leven gaat."

Zeker is Monica dus zeker nog niet van haar zaak, hoewel dit een grote teleurstelling zou zijn voor haar volgers. Ze zal echter niet de eerste BN'er zijn die haar kind van social media haalt. Onder anderen Nicolette van Dam en Georgina Verbaan zorgen ervoor dat hun kinderen onherkenbaar verschijnen op hun social media.

Lees meer over
Monica Geuze