break-up

Olcay en Ruud alweer uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ruuddewildOlcay en Ruud alweer uit elkaar
RTL

Na vier maanden is de liefde tussen Olcay en Ruud alweer over. De radio-dj plaatste vandaag een statement op Instagram. Hij haalde het bericht snel weer weg om het even later opnieuw te delen.

"Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde"

"Vier maanden te gek gehad", schrijft hij. Maar aan alles komt een einde. "Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Intens verdriet voor Olcay na overlijden ex
Lees ook

Intens verdriet voor Olcay na overlijden ex

De relatie van Ruud en Olcay kwam in maart aan het licht en de twee zijn vaak samen gespot. Zo gingen de voormalige tortelduifjes samen naar Rome en kortgeleden zelfs naar Kroatië. In meerdere interviews gaf de presentatrice aan dat "een relatie zonder seks" haar droom is, wat reacties teweeg bracht. "Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende veertig jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk."

Olcay had hiervoor een relatie met Frans Ghazi. Die relatie verbrak de SuperTrash-dame voor het eerst in 2013, maar de twee kwamen in 2015 weer bij elkaar. 

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild