groen licht

Nance over presenteren Lingo: 'Ik zou het zo weer kunnen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNance over presenteren Lingo: 'Ik zou het zo weer kunnen'
RTL

Met de terugkeer van Lingo wordt ook flink gespeculeerd over een presentator. Nance Coolen presenteerde de populaire spelletjesshow van 200 tot 2005 en staat open voor een eventuele comeback. "Oude liefde roest niet", verkondigt ze aan RTL Boulevard.

"Oude liefde die roest niet, die blijft bestaan"

Het taalprogramma is deze keer bij SBS6 te zien, zo maakte de zender vandaag via Instagram bekend. "Een klassieker als Lingo past heel goed in de vooravond van SBS6", legt programmabaas Marc Louwerens uit. Ook Nance is in haar nopjes. "Dat is hartstikke leuk nieuws", vertelt de voormalig Lingo-presentatrice als we haar spreken. "Lingo is sowieso één van de leukste en meest beroemde spellen op, niet alleen de Nederlandse televisie, maar ook op de buitenlandse tv.”

De 10 leukste Lingo-fragmenten
Lees ook

De 10 leukste Lingo-fragmenten

Hoewel volgens verschillende media Nance weer achter de vertrouwde desk zou kruipen, is daar volgens haar (nog) niets van waar. "Ik weet van niks. Ik ben niet gebeld of benaderd.” Maar ze staat er wel voor open. Hierover zegt ze: “Ik gooi mezelf nu niet in de verkoop, maar ik zou geen nee zeggen. Oude liefde die roest niet, die blijft bestaan. Ik zou het zo weer kunnen, als de dag van gisteren."

Ook Lucille Werner, die het programma presenteerde vanaf 2007, slaat het aanbod af. Op Instagram laat de KRO-NCRV-presentatrice weten blij te zijn dat het programma terugkeert en wenst ze het veel succes op zijn nieuwe stek.

Lees meer over
Nance Coolen