groot gemis

Vaderdag dit jaar extra zwaar voor Cornald Maas

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVaderdag dit jaar extra zwaar voor Cornald Maas
RTL

Vaderdag is voor veel mensen niet alleen een dag van geluk, maar ook een waar gemis centraal staat. Zo ook voor presentator Cornald Maas, wiens vader vorige maand onverwacht overleed.

"Ik zou mijn vader deze nog graag hebben gegund"

Het verdriet van Cornald is nog vers. Bij thuiskomst uit Tel Aviv vorige maand, waar hij was voor het songfestival, kreeg hij te horen dat zijn vader was overleden. "Vaderdag - ik zou mijn vader deze nog graag hebben gegund", schrijft de songfestivalcommentator dan ook droevig bij een foto van zijn vader op Twitter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verdrietig: Vader Cornald Maas plotseling overleden
Lees ook

Verdrietig: Vader Cornald Maas plotseling overleden

De presentator maakte het nieuws afgelopen maand zelf via social media bekend, omdat hij steeds werd benaderd over de winst van Duncan. "Met aarzeling, maar doe het toch hier omdat ik zo ontzagwekkend veel gebeld en gemaild word ivm songfestival: ik ‘uit de lucht’ omdat ik net gehoord heb dat m’n vader plotseling is overleden", schreef hij toen. 

In zijn bericht hintte de 56-jarige ook nog even op de overwinning van Duncan Laurence. Zijn bericht sloot hij af met de hashtag 'LovingYouIsALosingGame', een fragment uit Duncans nummer Arcade.

Lees meer over
Cornald Maas