Het dak eraf

P!nk zet de ArenA op zijn kop

Door RTL Boulevard/William Rutten··Aangepast:
© William RuttenP!nk zet de ArenA op zijn kop
RTL

Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar het concert van P!nk in de Johan Cruijf ArenA. Gelukkig was het wachten niet voor niks en heeft de zangeres een waanzinnige show neergezet.

Het was misschien wel de beste popshow ooit in de ArenA, de goede zang en het visuele spektakel zorgden voor een complete Cirque de Soleil-achtige show. In totaal gaf de 39-jarige Alecia Moore, zoals P!nk eigenlijk heet, een twee uur durend optreden. Een waarvan je alleen al moe wordt als je ernaar kijkt, laat staan als je dat allemaal moest uitvoeren.

Zangeres P!nk binnen op de eertse plek
Lees ook

Zangeres P!nk binnen op de eertse plek

P!nk vloog als een ware Superwoman de ArenA door en wisselde de ene hit met de andere af. De liedjes werden allemaal live gezongen en tijdens de grote finale moest het publiek zelfs naar adem happen. P!nk zong zwevend en salto'end het nummer So What en belandde in vrijwel elke uithoek van het stadion. 

William Rutten was erbij en maakte voor RTL Boulevard onderstaande foto’s. Mocht je het optreden van P!nk hebben gemist, de spektakel show Beautiful Trauma World Tour komt nog een keer terug in ons land. Op 11 augustus kun je P!nk zien rocken op het Malieveld in Den Haag. Met dit concert sluit ze meteen haar tour af. 

© William Rutten
© William Rutten
© William Rutten
Lees meer over
Pink