i got it from my mama

Moïse Trustfull moet zich harder bewijzen door bekende moeder

Door RTL Boulevard/VIVA··Aangepast:
© Instagram @moisetrustfull / By Heidigita FotografieMoïse Trustfull moet zich harder bewijzen door bekende moeder
RTL

De 24-jarige Moïse Trustfull timmert hard aan de weg. Niet alleen heeft de girlboss haar eigen kleding- en accessoirelijn. Ook presenteert ze RTL Boulevard Love Check-up waarin ze de afgevallen kandidaten van Love Island ontvangt. Hoewel veel mensen haar succes afschuiven op haar bekende moeder, vertelt ze in VIVA dat dit absoluut niet het geval is.

"Mijn motto is fake it till you make it, en dat werkt"

"Mijn ouders hebben dat juist altijd heel erg afgehouden", antwoordt ze aan het blad op de vraag of het vanzelfsprekend was dat ze de showbizz in zou gaan. "Ik heb mezelf stiekem ingeschreven bij een castingbureau, omdat ik acteren op school zo leuk vond. En ik ben in mijn eentje met de trein naar Amsterdam gegaan voor mijn eerste casting. Omdat mijn moeder presenteert en ik begon met acteren, voelde het ook echt als míjn ding."

Kaj en Moïse geven je alle ins and outs over Love Island
Lees ook

Kaj en Moïse geven je alle ins and outs over Love Island

Natuurlijk is het soms handig om ‘de dochter van’ te zijn, maar hierdoor heeft duizendpoot Moïse wel het idee dat ze zich harder moet bewijzen. "Omdat mensen vanwege mijn moeder denken: O, ze kan het al. Anderen gaan naar een auditie of screentest en beginnen bij nul, maar bij mij is er altijd druk", aldus Moïse.

Zenuwen om te presteren zijn er dan ook genoeg, maar zodra de camera aangaat gaat de knop om. “Ik heb ook een keer een black-out gehad tijdens een auditie, voor een pilot voor Disney. Ik had een heel lange monoloog, maar na de eerste zin was ik alles kwijt. Ik ben gaan improviseren en dat vonden ze zo leuk dat ik de rol kreeg. Achteraf ben ik blij dat ik het gewoon heb geprobeerd. Mijn motto is fake it till you make it, en dat werkt."

En dan is er ook gelukkig nog haar moeder, bij wie ze altijd terecht kan. "Mijn moeder en ik spreken elkaar elke dag. Ik weet dat ik alles bij haar kwijt kan en haar altijd om advies kan vragen", aldus Moïse.

Het hele interview lees je nu in de VIVA.

Lees meer over
Moïse Trustfull