huisje, boompje, beestje

Temptation-Milou en Heikki wonen samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @milouvanagtmael Temptation-Milou en Heikki wonen samen
RTL

Na regen komt zonneschijn, zo ook voor Milou en Heikki. De nasleep van Temptation Island bleef hen achtervolgen, maar dat heeft er alleen maar voor gezorgd dat de tortelduifjes nóg meer naar elkaar toegegroeid zijn. Ze zijn dan ook klaar voor de volgende stap: samenwonen!

"We dachten: als we Temptation hebben doorstaan, gaan we samenwonen"

Aan Shownieuws laat Heikki weten dat hij zijn koffers heeft gepakt en voor 'ons Milou' naar Roosendaal is verhuisd. "We hadden er nooit over gesproken, maar we dachten: als we Temptation hebben doorstaan, gaan we samenwonen", vertelt 'ie verliefd. En hij is niet van plan stil te gaan zitten, volgende week gaat de sympathieke Vlaming aan de slag om werk te zoeken in 'zijn' nieuwe stad.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoe zit het nu tussen Milou en Heikki?
Lees ook

Hoe zit het nu tussen Milou en Heikki?

Het mag duidelijk zijn dat de twee gekker op elkaar zijn dan ooit. Heikki kan dan ook met niemand anders een toekomst voorstellen, en ziet Milou als de moeder van zijn kinderen. "Het hoeft niet vandaag of morgen, we zijn nog maar bijna twee maanden weer samen, dus op het moment is het een beetje pril. Maar mocht Milou volgend jaar zeggen dat ze zwanger is, dan vind ik dat helemaal niet erg!”, aldus Heikki.

Hoewel alles tussen de twee nu koek en ei is, was dat een paar maanden geleden wel even anders. Twee maanden na de opnames begon Milou te twijfelen aan hun relatie. "Daarna heb ik het uitgemaakt. Maar een maand nadat het uit was, kreeg ik al veel spijt", vertelde ze over de breuk op Instagram.

Toch kon Milou niet zomaar weer terug naar haar Heikki, hij had namelijk al een nieuwe vlam gevonden. “Het werd even heel ingewikkeld”, aldus Heikki. “Maar ik zag hoeveel moeite Milou deed en toen heb ik de andere relatie even op stop gezet. Daarna hebben wij het opnieuw geprobeerd”. 

Toch bleek ook dit niet helemaal goed te gaan, en na twee weken besloten ze wederom uit elkaar te gaan. Desondanks bleven ze contact houden met elkaar en kwamen er al snel achter dat ze zonder elkaar niet kunnen leven. Inmiddels zijn de twee dan ook weer helemaal in love.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Temptation Island