Lieve ma

Carlo Boszhard had meer programma's willen maken met moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCarlo Boszhard had meer programma's willen maken met moeder
RTL

Het liefst had Carlo nog veel langer programma's gemaakt met zijn liefste moedertje Wil. Zo schrijft de tv-maker in zijn column voor Televizier.

"Jij hebt geen imago op te houden, je bent zoals je bent"

Samen met zijn moeder schitterde Carlo vier jaar geleden in het onderdeel Wil Wil Wel in Carlo's TV Café. In het zondagmiddagprogramma moest moeder Wil elke week de opmerkelijkste opdrachten uitvoeren. Zoals een jodelcursus, meespelen in een serie of meedoen in de musical Beauty and the Beast. En als het aan hem lag, had 'ie nog vaker met zijn moeder samengewerkt.

Carlo Boszhard jurylid in The Masked Singer
Lees ook

Carlo Boszhard jurylid in The Masked Singer

"Je bent een gezellige, lieve, Amsterdamse vrouw met het hart op de tong", schrijft de presentator in zijn column. "Alles wat in je opkomt, gooi je er zonder filter uit. En juist dat soort mensen zijn een verademing op televisie. "Volgens hem zijn BN'ers te bewust van wat ze zeggen en de consequenties die het kan hebben. "Maar jij hebt geen imago op te houden, je bent zoals je bent", aldus Carlo.

Hij heeft dan ook zelden zo veel reacties gekregen op een programma. “Je moet vaker met je moeder op de buis”, hoorde ik vaak op straat. Maar de mensen die deze beslissingen maken, dachten dat we acteerden. Ze konden zich niet voorstellen dat een moeder en haar zoon zo’n omgangsvorm met elkaar hebben."

En dat vindt hij erg jammer, want van een toneelstukje was geen sprake. "Je bent nou eenmaal geen Meryl Streep, ma. Dapper ben je wel, want op je 76ste doe je het toch maar mooi allemaal", sluit hij zijn betoog af.

Lees meer over
Carlo Boszhard