kleine jongens worden groot

Frans Bauer moet wennen aan 'volwassen' zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @fransbauerFrans Bauer moet wennen aan 'volwassen' zoon
RTL

Frans Bauer kan maar amper geloven dat zijn zoon Christiaan alweer achttien jaar oud is. "De jaren zijn voorbijgevlogen!", schrijft de altijd vrolijke zanger bij een foto van zijn oudste op Instagram.

"Je bent nu wel een hele bink, maar voor ons blijf je ons kleine ventje"

Het was gisteren een bijzondere dag voor Frans en zijn Maris: hun oudste zoon Christiaan werd achttien jaar. Officieel volwassen dus, maar voor de Nederlandse volkszanger blijft 'ie altijd zijn kleine ventje. "Onthou, je bent nu dan wel volwassen en een hele bink, maar voor ons blijf je voor altijd... ons kleine ventje!", schrijft Frans trots.

Ook Mariska vindt de tijd maar wat snel gegaan. "Het is als de dag van gisteren dat ik jou voor de eerste keer in mijn armen hield. En vandaag staat daar een super lieve zorgzame vent. Chris wat zijn wij trots op jou", laat ze weten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het worden drukke tijden voor Frans Bauer
Lees ook

Het worden drukke tijden voor Frans Bauer

Het is de hele maand al feest bij de Bauers, want eerder kreeg Christiaan ook al te horen dat 'ie geslaagd was voor zijn vwo.

Frans en Mariska hebben naast Christaan nog drie zonen: Jan van zestien, Lucas van tien en Frans Junior van veertien. En ook die feliciteert zijn grote broer via social media. "Grote broer achttien", schrijft hij bij een kiekje uit de oude doos. Lief!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Frans Bauer