dobberen

Roxeanne Hazes poseert met zoontje Fender in bikini

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes poseert met zoontje Fender in bikini
RTL

Geen overhitte stadsperikelen voor Roxeanne Hazes en haar familie. Hell no! Op Instagram is te zien hoe de zangeres de hete zomerdagen trotseert op het water van de Vinkeveense Plassen. En eenmaal van de kant heeft Rox tijd om terug te blikken op haar eerste jaar als moeder.

"Blijf nog maar een poosje klein en stout en zachtaardig"

Weg van alle drukte heeft de dochter van Dré de tijd om haar gedachten op een rijtje te zetten, om deze vervolgens te uiten op Instagram. Ook gebruikt ze de rust om terug te blikken op het afgelopen jaar en de komst van zoontje Fender. Op 10 juli 2018 kwam haar ventje ter wereld en ondanks de "spuitluiers, driftbuien, vroeg wakker, niet meer in je box willen spelen" en meer, vindt Rox niets fijner dan mama van Fender zijn.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes showt haar nieuwe figuurtje
Lees ook

Roxeanne Hazes showt haar nieuwe figuurtje

"Je wereld begint steeds groter te worden en bij een hoop dingen denk je me al niet meer nodig te hebben", schrijft de mama liefkozend bij een paar kiekjes van haar kleintje op het water. "Maar blijf nog maar een poosje klein en stout en zachtaardig. Ontdek de wereld maar, lieve Fender. Papa en mama zijn er altijd. Je bent perfect. Perfect voor ons."

Ook papa Erik reageert onder de zoete post, die hem doet denken aan hoe het was voor de komst van hun kleintje. "De laatste keer dat het zo warm was, was het een hulpeloze worm", schrijft hij. "Nu test 'ie ons uit en gaat stuk om zichzelf. Ik pleit nog steeds voor de bonsai-methode, lief: flink snoeien en klein houden."

De prachtige foto's bij de wijze woorden van Erik en Roxeanne blijven niet onopgemerkt bij de volgers van de zangeres. Woorden als "wauw", "prachtig" en "mooi" regeren de comments. Ook het figuur van de 26-jarige maakt diepe indruk. "Slanke den!", schrijft Trijntje Oosterhuis onder de post. En een ander laat achter: "Wat ben je prachtig."

Lees meer over
Roxeanne Hazes