Voor eeuwig

Lief: Bibi deelt Vaderdag-beelden Waylon en Teddy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanLief: Bibi deelt Vaderdag-beelden Waylon en Teddy
RTL

Waylon is al jaren een vader voor Dylan, maar dit jaar was zijn eerste Vaderdag als papa van Teddy. Een bijzonder moment, die zijn vriendin Bibi Breijman van minuut tot minuut heeft vastgelegd voor haar vlog.

"De eerste Vaderdag voor hem als vader van een dochter"

Bibi heeft Teddy's eerste Vaderdag met haar papa Waylon volledig vastgelegd voor haar vlog. De brunette nam haar vriend mee naar een hotel in de buurt van Rotterdam, om even lekker te relaxen. Althans, dat denkt de zanger. Het begint lekker rustig met een ontbijtje op bed, maar daarna stuurt zijn vriendin hem op pad voor een gezichtsbehandeling. Bibi heeft namelijk een ander plan voor de dag. "De eerste Vaderdag voor hem als vader van een dochter", legt de vlogster uit. "Hij heeft natuurlijk al een zoon, Dylan. Die komt zo meteen ook als verrassing." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teddy heeft het zangtalent van Waylon en Bibi geërfd
Lees ook

Teddy heeft het zangtalent van Waylon en Bibi geërfd

Daar houden de plannen voor de speciale dag niet op. Bibi neemt Waylon ook mee naar een tatoeëerder om de naam van hun dochtertje te laten vereeuwigen. "Ga jij ook een tattoo nemen met 'I love papa'?", grapt de brunette tegen Teddy. Kort daarna komt de zanger terug van zijn spadagje en is compleet verrast door de aanwezigheid van zijn zoon. De twee knuffelen elkaar innig. "Nu is je papadag compleet", aldus Bibi. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi zelf is verantwoordelijk voor het ontwerp van de bijzondere tattoo. Waylon heeft al een tatoeage van de naam van zijn zoon, dus nu heeft hij zijn nakomelingen voor altijd op zijn lichaam staan. Het familieweekendje sluit het stel af door Indonesisch eten te halen. 

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylonBabyVloggerInstagramTatoeage