Deze mannelijke Islander moet de Love Island-villa verlaten

Door Videoland··Aangepast:
© VideolandDeze mannelijke Islander moet de Love Island-villa verlaten
Mis niets van Love Island

De aflevering van woensdag eindigde met de mededeling dat de minst populaire mannelijke Islander de villa moest gaan verlaten. Uiteindelijk gaat het tussen Jarne en Denzel.

"De jongen die de villa moet verlaten is.."

Uiteindelijk krijgt Martin een berichtje op zijn telefoon. "De jongen die de villa moet verlaten, is.. Denzel." Tot groot verdriet van Aleksandra, moet de door haar geliefde Denzel haar dus verlaten. Denzel stapt dan ook meteen naar Aleksandra toe, wanneer zij hem huilend in zijn armen valt. 

Love Island-Martin heeft een succesvolle modellencarrière
Lees ook

Love Island-Martin heeft een succesvolle modellencarrière

"Niet huilen, het komt goed", zegt Denzel troostend tegen Aleksandra. "Ik wacht op je, ja? Geniet", vervolgt hij. "Ik wil niet zonder jou", zegt Aleksandra tegen Denzel. Daarna geven de twee elkaar een kus. "Ik weet niet wat ik nu voel. Ik heb gewoon zo veel verdriet dat hij weg is", aldus Aleksandra. Als Denzel dan uiteindelijk de villa definitief verlaat wordt Aleksandra getroost door de andere Islanders.

Aan het einde zien we een nieuwe mannelijke Islander die zijn intrede gaat maken in de villa: de 24-jarige Laurens. Hij is ondertussen twee jaar vrijgezel en hoopt dat Love Island hem de ware liefde brengt. 

Lees meer over
Love Island