Punten scoren

David Beckham en dochter Harper bij WK Vrouwen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDavid Beckham en dochter Harper bij WK Vrouwen
RTL

David Beckham en zijn dochtertje Harper zagen donderdag in het voetbalstadion hoe Engeland Noorwegen versloeg tijdens het WK Vrouwen. De Engelse dames wonnen met 2-0 en bereikten daardoor als eerste een plekje in de halve finale van het toernooi in Frankrijk.

“Zo veel geluk dat we de meiden voor de grote wedstrijd vanavond even mochten zien”

De oud-voetballer en zijn zevenjarige dochter mochten voor aanvang van de wedstrijd de voetbalsters al ontmoeten. David deelde via Instagram verschillende foto's en filmpjes van een glunderende Harper. "Zo veel geluk dat we de meiden voor de grote wedstrijd vanavond even mochten zien. Als voetballer weet ik precies hoe het voelt om mee te doen aan dit soort toernooien en hoe belangrijk steun vanuit het thuisfront is", schrijft hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

James Corden haalt hilarische prank uit bij David Beckham
Lees ook

James Corden haalt hilarische prank uit bij David Beckham

"Ik wilde tegen ze zeggen hoe trots we allemaal zijn op alle spelers. Ze doen het ongelofelijk goed en het hele land staat achter ze. Zoals je ziet was Harper heel erg blij om het team te ontmoeten en ze heeft heel veel zin in de wedstrijd. Kom op Engeland."

Engeland speelt dinsdag in de halve finale tegen Frankrijk of de Verenigde Staten. De Nederlandse dames komen zaterdag weer in actie, dan nemen ze het in de kwartfinales op tegen Italië.

Lees meer over
David Beckham