Exit Love Island zorgt opnieuw voor tranen in de villa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love IslandExit Love Island zorgt opnieuw voor tranen in de villa
Mis niets van Love Island

De rust in de villa is net teruggekeerd als Holly en Viktor wéér een bezoekje brengen aan de singles. Door de breuk van Lotte en Jarne en het vertrek van Denzel, staat iedereen op scherp. Wie moet er terug naar Nederland?

"Ik heb hier misschien niet de liefde gevonden, maar zo veel meer"

Melany wie? Het lijkt erop dat Matthy zijn liefje helemaal is vergeten. Hij heeft zijn zinnen gezet op nieuwkomer Kelly. En zij ziet hem ook wel zitten. “Misschien ga ik hier wel liefde vinden”, roept de blondine uit. Ook tortelduifjes Stenn en Rowéna zijn happier dan ooit, al is daar wel single Laurens die de boel zou kunnen opschudden.

Omdat er inmiddels twee nieuwe dames én twee nieuwe mannen in de villa zijn, is het tijd voor een herkoppeling. Omdat de keuze bij de heren ligt, staat iedereen op scherp. Er moet een meisje weg en Aleksandra vindt dat zij dat moet zijn. Ze twijfelt enorm of ze niet naar Denzel moet gaan en is bang dat ze zich niet langer kan openstellen. En de kans op ware liefde wil ze een ander meisje niet afpakken.

Deze mannelijke Islander moet de Love Island-villa verlaten
Lees ook

Deze mannelijke Islander moet de Love Island-villa verlaten

Als het moment daar is, gaat Jarne 2.0, oftewel Cas, voor Lotte. Door dit nieuwe koppel is er een opening voor Firuza, die eerder al had aangegeven een oogje te hebben op Jarne. Maar helaas, Laurens is hem voor. Uiteindelijk heeft Jarne nog de keuze tussen de gebroken Aleksandra en Makiko. Hoewel Jarne Aleks puur vriendschappelijk ziet, gaat hij uiteindelijk toch voor haar. 

Voor Makiko zit er niets anders op dan haar koffers te pakken. "Het is goed zo”, snikt ze tegen de meiden. “Ik heb hier misschien niet de liefde gevonden, maar ik heb zo veel meer gevonden, zoals die meiden. Die liefde voor hen is zoiets speciaals, en dat ga ik missen.”

Hoewel Aleksandra duidelijk niet zonder Denzel kan, was Chey in Love Check-up minder te spreken over de spierbundel. Weten wat Denzel van Chey vindt? Kijk dan morgen om 9.00 uur weer naar een nieuwe aflevering van Love Check-up bij Videoland.

Lees meer over
Love Island