Angstig

Teen Mom-Jenelle: 'Mijn kinderen zijn niet veilig bij oma'

Door RTL Boulevard/TMZ··Aangepast:
© Getty ImagesTeen Mom-Jenelle: 'Mijn kinderen zijn niet veilig bij oma'
RTL

Het blijft een drama in het leven van Teen Mom's Jenelle. De realityster is de voogdij kwijt over haar kinderen. Ze zijn ondergebracht bij zowel de biologische vaders als oma Barbara. Maar daar is de MTV-persoonlijkheid niet blij mee, meldt TMZ.

Jenelle Evans is ervan overtuigd dat haar kinderen groot gevaar lopen als ze bij hun oma Barbara blijven. Dat heeft niets met oma te maken, maar met Jenelles broer Colin. Hij is namelijk een bekende van de politie. TMZ kreeg papieren in handen waaruit bleek dat Colin sinds februari al acht keer met de politie in aanraking is gekomen. De broer van Jenelle beweert dat stalkers bij hem thuis inbreken en chemicaliën in zijn drinkwater stoppen. 

Teen Mom-Jenelle ziet kinderen weer even
Lees ook

Teen Mom-Jenelle ziet kinderen weer even

Colin beweert bovendien dat Jenelles echtgenoot David de schuldige zou zijn, ook al is er geen enkel bewijs dat er ook maar iets gebeurt bij hem thuis. Ook was er een incident waarbij een vrouw een aanklacht deed, omdat Colin agressief op haar af kwam en beweerde dat zij foto's van hem en zijn huis maakte. De vrouw zou slechts foto's van het bos aan het maken zijn. De lokale politie heeft Colin geadviseerd om zich gedeisd te houden en mensen met rust te laten. De politie is ook meerdere keren bij Barbara thuis geweest de afgelopen paar maanden.

Volgens de bronnen van TMZ zullen Jenelle en David alles op alles zetten om hun kinderen terug te krijgen. Bovendien is het stel van mening dat het een stuk gevaarlijker is bij Barbara en Colin thuis dan bij hen. Aanstaande maandag is er weer een hoorzitting in de rechtszaak, waarbij wordt verwacht dat David voor het eerst een statement zal maken over het doden van de familiehond. 

Lees meer over
Teen MomVoogdij