Lekker lachen

EOTB-Lisa schittert in videoclip van vriendje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Rood-Hit-Blauw ProduktiesEOTB-Lisa schittert in videoclip van vriendje
RTL

In het MTV-programma Ex On The Beach: Double Dutch krijgen fans al geen genoeg van Lisa, maar nu is ze ook te zien in een muziekvideo. En wel die van haar vriend, Jeffrey Lake. Het nummer Mijn fantasie is ook nog eens een ode aan haar.

"Ik weet nog heel goed, het eerste moment dat ik jou zag"

Lisa is nog maar kort samen met Jeffrey, wat vooral blijkt uit haar avontuurtjes in Ex On The Beach, maar de zanger is helemaal in de wolken met zijn nieuwe liefje. Hij is zo verliefd dat hij zelfs een nummer heeft gewijd aan de brunette. "Ik weet nog heel goed, het eerste moment dat ik jou zag", zingt de verliefde Jeffrey. "Onschuldig en vrij", zo omschrijft hij zijn Lisa. Hij viel in eerste instantie vooral op haar uiterlijk. "Door jouw helderblauwe ogen en jouw stralend witte lach, ik kan het niet verdragen als ik niet blijven mag." 

EOTB-Lisa heeft een nieuwe vriend
Lees ook

EOTB-Lisa heeft een nieuwe vriend

Het stel deed al eerder een boekje open over hun prille liefde bij Koen Kardashian. Het seksleven van Jeffrey en de EOTB-ster kwam daarin ook ter sprake. "Lisa zegt altijd: 'Als ik geen geluid maak in bed, is het een no-go'", vertelt de zanger. Presentator Koen is dan wel heel benieuwd hoe dat eraan toegaat. "Kan je een kleine preview geven aan tante Kardashian?" Vervolgens laat de brunette haar bedkunstjes even goed horen aan haar vrienden en de camera. "Het zijn hoge tonen", concludeert Koen. 

Jeffrey heeft hiervoor ook een relatie gehad met Samantha 'Barbie' de Jong en Lisa heeft het leuk gehad met Silvester en Harrie uit Ex On The Beach. 

Lees meer over
LiefdeMuziek