Volle penozalen trekken

Eindelijk! Hier zijn de eerste beelden van Penoza de film

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Eindelijk! Hier zijn de eerste beelden van Penoza de film
RTL

In de uitzending van RTL Boulevard van vanavond werden de allereerste beelden van de Penoza-film getoond door niemand minder dan 'Carmen van Walraven.' Monic Hendrickx vertelde over de bijzondere opnameperiode met haar collega's.

Zoals Penoza-fans weten, leeft Carmen sinds het einde van de serie een anoniem leven in Canada. De eerste teaser van de film laat zien waar ze is gebleven, namelijk terug in Nederland. Het belooft spannender en spectaculairder dan ooit te worden. De drugskoningin zat ondergedoken en bleef ver weg van haar verleden, maar daar komt al snel verandering in. 

Maarten Heijmans te zien in langverwachte Penoza-film
Lees ook

Maarten Heijmans te zien in langverwachte Penoza-film

Er wordt namelijk een collega van Carmen lastiggevallen en daarom besluit te ze in te grijpen. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Haar kids wisten helemaal niet dat ze nog in leven was, dus de shock is groot wanneer ze terugkeert in Nederland. Bovendien zijn er nog genoeg mensen die een appeltje te schillen hebben met Carmen. Ze zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Lees meer over
Monic HendrickxFilm