Viva Fashion

Yolanthe komt met nog een kledinglijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @yolanthecabauYolanthe komt met nog een kledinglijn
RTL

De kinderlijn van Yolanthe is zo goed ontvangen dat ze nu alweer bezig is met een wintercollectie. Dat onthulde de ex-voetbalvrouw/presentatrice/actrice/designer zojuist op Instagram.

"We hadden nooit verwacht dat alles online binnen een dag uitverkocht zou zijn!"

Bij een foto van zoontje Xess Xava schrijft Yolanthe dat ze apetrots is dat er nu "zo veel lieve, heerlijke kindjes" in haar outfits rondlopen. "We hadden nooit verwacht dat alles online binnen een dag uitverkocht zou zijn!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yolanthe deelt eerste foto met neefje
Lees ook

Yolanthe deelt eerste foto met neefje

Ze wil dan ook iedereen bedanken voor alle hartverwarmende reacties en foto's. En Yo heeft een leuk nieuwtje voor haar trouwe volgers: "Omdat het allemaal zo positief is ontvangen, ben ik nu bezig met een wintercollectie! Die wordt ook zo gaaf! Ik hou jullie op de hoogte!"

Haar kledinglijn, Bananas&Bananas, ligt nu zo'n twee weken in de winkels bij HEMA. De presentatrice lanceerde eerder dit jaar al haar lijn, maar voorheen was die alleen verkrijgbaar in haar eigen webshop. "Ik ben heel blij dat een nieuwe Bananas&Bananas collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek. Ik heb in HEMA de ideale partner gevonden. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment dat mijn Bananas&Bananas collectie door heel Nederland verkrijgbaar is", aldus Yolanthe.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau