Alles is familie

Miljuschka deelt bijzondere foto's uit haar verleden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miljuschkaMiljuschka deelt bijzondere foto's uit haar verleden
RTL

Miljuschka Witzenhausen heeft vandaag voor het eerst gereageerd op het nieuws dat haar oom Willem Holleeder levenslang de gevangenis in moet. Op social media duikt ze het verleden in en eert ze haar moeder, Astrid.

"Alleen wij begrepen de situatie waar we in zaten"

"Gisteren was een mijlpaal in mijn leven/familie. Vandaar dat ik een paar bijzondere foto’s met je deel", schrijft ze bij de kiekjes van vroeger. Op de foto's is ze samen met haar moeder en nichtje te zien, die voor haar als een zusje is. Hierover zegt ze: "Mijn nicht en ik zijn opgegroeid als zusjes. Alleen wij begrepen de situatie waar we in zaten."

© Instagram @miljuschka
© Instagram @miljuschka

Eerder vandaag wijdde ze al een post aan haar liefste moeder, en ook in haar stories benadrukt ze weer dat de band tussen hen niet te breken is. "De liefde tussen een moeder en een kind is onvoorwaardelijk", schrijft ze op het medium. "Voor altijd samen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tot slot wil Miljuschka ook nog even stilstaan bij alle steun die ze de afgelopen tijd heeft ontvangen. "Bedankt", sluit ze het tripje naar het verleden af.

Vandaag verschijnt het derde boek van Astrid Holleeder. Eerder schreef ze al de succesvolle boeken Judas en Dagboek van een getuige. In haar nieuwe spraakmakende boek, Familiegeheimen, vertelt ze openhartig over het leven dat zij en haar familieleden leiden: voor en tijdens het proces tegen haar broer. 

In RTL Boulevard geeft Astrid vanavond zelf een exclusief en openhartig voorproefje van het boek. Ook John van den Heuvel en Peter R. de Vries schuiven aan om verder te praten over de vrouw die het heft in eigen handen heeft genomen, nu er eindelijk ruimte is gekomen om na te denken over een leven zonder haar broer Willem Holleeder.

RTL Boulevard, vrijdag 5 juli om 18.35 uur, RTL 4.

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen