Game, set, match

Meghan Markle voor het eerst alleen op pad sinds Archie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle voor het eerst alleen op pad sinds Archie
RTL

Sinds de geboorte van Archie gaat Meghan Markle er voor de allereerste keer alleen op uit. De Hertogin van Sussex moedigde haar vriendin Serena Williams aan op Wimbledon.

Het was een feest voor Meghan. Ze mocht haar goede vriendin tennisster Serena Williams aanmoedigen op Wimbledon. De Hertogin maakte voor het eerst alleen een publiekelijk uitstapje sinds de geboorte van Archie, haar eerste kindje met prins Harry. De brunette aanschouwde het duel tussen de wereldkampioene en de Slowaakse Kaja Juvan tijdens de tweede ronde van het toernooi. Volgens fans heeft ze een kettinkje om met de letter A, uiteraard als eerbetoon aan haar kleine spruit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry en Meghan 'geven eigen twist aan doop Archie'
Lees ook

Harry en Meghan 'geven eigen twist aan doop Archie'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is niet de eerste keer dat de voormalig Suits-actrice Serena aanmoedigt tijdens Wimbledon. Vorig jaar zat ze samen met Kate Middleton op de tribune. Dat was de eerste keer dat de dames samen werden gesignaleerd. Kate en Meghan zullen elkaar dit weekend weer zien tijdens de doop van Archie. Helaas voor fans van de royals doet het koninklijke stel dit in besloten kring te doen én niet bekend te maken wie de peetouders zullen worden. 

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryBabyTennis