goed bevallen

Josje Huisman komt met boek over zwangerschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @josjecoos / Filip van Roe Josje Huisman komt met boek over zwangerschap
RTL

Na een zangcarrière heeft Josje Huisman haar zinnen nu gezet op een loopbaan als schrijfster. Het voormalig K3'tje komt daarom dit najaar met een eigen boek, zo onthulde ze vandaag op Instagram.

"Nog nooit ben ik zo trots geweest op een foto"

"Nog nooit ben ik zo trots geweest op een foto", schrijft ze bij de post. Op het kiekje is Josje te zien in een felrode jumpsuit, terwijl ze haar halfjaar oude zoontje vast heeft. De foto is tevens ook de cover van het boek, waar ze de afgelopen maanden hard aan heeft gewerkt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Josje Huisman openhartig over lichaam na zwangerschap
Lees ook

Josje Huisman openhartig over lichaam na zwangerschap

Volgens Josje gaat het boek over de opties die je als vrouw hebt rondom je zwangerschap. Maar ook bespreekt ze leuke ideeën en inzichten over bevallen en de kraamtijd. 

Omdat ze nog altijd aan het bijschaven is vraagt ze haar fans ook om hulp. "Heb je een vraag, weet je je geen raad met je enthousiasme of wil je gewoon wat liefde delen; comment hieronder", laat ze weten aan haar volgers.

Haar boek, genaamd Goed Bevallen?, moet vanaf 20 september in de winkels liggen en gaat over alles "wat je wilt weten (en weten wat je wilt) als je zwanger bent".

Eerder schreef de zangeres als een stijlgids, Dresscode Josje, waar ze al haar "inspiratie, modefratsen en dresscodes" prijsgaf. 

Lees meer over
Josje Huisman