Three's a crowd

Danny Froger en vriendin genieten van laatste vakantie als stel

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @dannyfrogerDanny Froger en vriendin genieten van laatste vakantie als stel
RTL

Het is bijna zover voor Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique. De twee verwachten binnenkort hun eerste kindje en genieten nu dus nog even van hun laatste vakantie als stelletje.

"Nog heerlijk even genieten van de nachtrust en geen strontluiers"

Danny en zijn liefje krijgen binnenkort hun eerste baby samen, maar willen nog even samen op een tripje. "Vandaag begint onze laatste vakantie met z’n tweetjes!", laat de zanger weten op Instagram. "Nog heerlijk even genieten van de nachtrust en geen strontluiers, tenminste als Do het kan inhouden." Uiteraard maakt de zoon van Rene een grapje met die laatste toevoeging. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Danny Froger wil dolgraag zijn kindje ontmoeten
Lees ook

Danny Froger wil dolgraag zijn kindje ontmoeten

Het stel vertelde al eerder aan RTL Boulevard over de zwangerschap, waaruit bleek dat ze nog niet wilden weten of het een jongetje of meisje zou worden. "We willen nog niet weten wat het zal worden. Erg ouderwets", vertelt Danny. "We zien het als een groot avontuur en hopen dat het gezond blijft." 

Ook een naam hebben de twee nog niet: "We hebben wel een top drie, omdat we dus niet weten wat het zal worden, moeten we een jongens- en meisjesnaam kiezen." Daarnaast onthulde het stel dat hun eerste kindje in september verwacht wordt. “Ze reageerden thuis echt heel leuk. Mijn vader en Natascha waren erg emotioneel, ze vonden het echt te gek", vertelde Danny over het moment dat hij het nieuws aan zijn familie vertelde.

Lees meer over
Danny FrogerRene FrogerBabyInstagram