Wie ben ik?

Kim Kardashian krijgt wederom kritiek op veranderend uiterlijk

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @kimkardashianKim Kardashian krijgt wederom kritiek op veranderend uiterlijk
RTL

Het lichaam van Kim Kardashian is al sinds ze bekend is geworden een onderwerp van gesprek. Het lijkt namelijk eens in de zoveel tijd te veranderen. Nu ook, blijkt uit een foto op Instagram. En haar fans zijn niet blij.

"Wat is er mis met haar gezicht?"

Op zaterdag plaatste Kim Kardashian een foto van zichzelf in roze jurkje op Instagram. De reality-ster heeft overduidelijk een filtertje gegooid over het kiekje, maar daardoor lijkt haar gezicht nu een stuk anders dan normaal. Volgens Kim is de foto van "ongeveer een jaar geleden" en vond ze het plaatje toen ze "foto's aan het opschonen" was in haar telefoon. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian wint zaak tegen webshop Misguided
Lees ook

Kim Kardashian wint zaak tegen webshop Misguided

Maar haar fans geloven er niets van dat dit haar natuurlijke uiterlijk is. "Hoe kan dit niet gefotoshopt zijn?", "Meid, je lijkt wel een Sims-poppetje", "Wat is er aan de hand met haar lichaam?" en "Wat is er mis met haar gezicht?" zijn een paar van de reacties op de foto. Ook lijkt de reflectie van de gordijnen op de achtergrond niet te kloppen. 

Het is niet de eerste keer dat Kim kritiek ontving om haar gefotoshopte kiekjes. De reality-ster en haar beroemde familie worden vaak beschuldigd van het bewerken van hun foto's, waardoor ze er onrealistisch uit zouden zien.

Lees meer over
Kim KardashianInstagram