koos werkloos

'Mr. Shownieuws' Koos van Plateringen stopt ermee

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP'Mr. Shownieuws' Koos van Plateringen stopt ermee
RTL

Koos van Plateringen stopt als presentator van Shownieuws, dat maakt hij bekend op Instagram. Na vijftien jaar gaat hij weg bij het showbizzprogramma.

"Het ‘grote onbekende’ maakt mij enthousiast"

Volgens Koos is het tijd voor iets nieuws. "Met veel plezier en vol enthousiasme kijk ik terug op alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen jaren. Heel mooie, dierbare herinneringen die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben." Eerder dit jaar kwam hij al met het programma De Dag Van Je Leven. "Nu is het tijd voor een volgende stap. Het ‘grote onbekende’ maakt mij enthousiast en ik heb enorm veel zin om nieuwe plannen te ontwikkelen."

Koos van Plateringen is nuchter een vrolijker mens
Lees ook

Koos van Plateringen is nuchter een vrolijker mens

Koos zal 30 juli voor het laatst te zien zijn in Shownieuws. "Ik wens iedereen bij Talpa en Shownieuws heel veel succes in de toekomst!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Talpa laat aan RTL Boulevard weten: "Koos heeft zich altijd vol overgave ingezet voor SBS6 waar hij zich ontwikkeld heeft tot een ervaren en gewaardeerde tv persoonlijkheid. Daarbij was hij ook een hele prettige collega. Koos heeft aangegeven dat hij nieuwe avonturen aan wil gaan. We vinden het jammer, maar begrijpen het na al die jaren enthousiaste inzet voor SBS6. We wensen hem mooie, inspirerende nieuwe uitdagingen toe."

Lees meer over
Koos van Plateringen