HARTSTIKKE MOEILIJK

'Het rommelt achter de schermen bij Hart van Nederland'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
'Het rommelt achter de schermen bij Hart van Nederland'
RTL

De berichten dat het rommelt achter de schermen bij Hart van Nederland doen de ronde. Er zouden veranderingen aankomen en screentesten plaatsvinden met nieuwe presentatoren.

"Dat daardoor onzekerheid bij collega’s ontstaat vinden we heel vervelend"

Presentatrice Evelien de Bruijn heeft daar het volgende over te zeggen tegen RTL Boulevard: “Het rommelt altijd in televisieland. Je bent nooit 100% zeker van je baan, toch? En ik denk ook altijd; als er als er een deur dicht gaat, gaat er altijd wel weer een volgende deur open, maar in dat stadium ben ik niet eens.”

 

Zo gaat het nu met de voormalige Hart van Nederland-dames
Lees ook

Zo gaat het nu met de voormalige Hart van Nederland-dames

Gallyon van Vessem vertelt RTL Boulevard het volgende: “Er gebeurt heel veel, maar er is nog geen moment geweest waarop ik heb gedacht; ohjee. We laten het gewoon op ons afkomen. We zien wel wat het dan betekent, maar Hart scoort hartstikke goed. Dus ik neem aan dat ze dat gewoon laten bestaan als hart van de zender.”

De andere presentatrices Marleen Sahupala, Selma van Dijk en Mirella van Markus waren vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Ook SBS zelf kwam met een reactie. “We werken continu aan de optimalisatie van al onze programma’s. In dat kader organiseren we onder andere meerdere screentests en één daarvan is voor Hart van Nederland. Dat daardoor onzekerheid bij collega’s ontstaat vinden we heel vervelend, maar er heeft geen besluitvorming plaatsgevonden.”