It's my party

Roxeanne Hazes houdt het niet droog: 'Fender is één jaar'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes houdt het niet droog: 'Fender is één jaar'
RTL

Het is alweer een jaar geleden dat Roxeanne Hazes (26) haar eerste kindje op de wereld zette. Samen met haar vriend, Erik Zwennes, viert ze deze mijlpaal met een emotioneel bericht en een zoete fotoserie op Instagram.

"Ik zou geen dag met iemand anders willen ruilen, want jouw mama zijn, is de mooiste taak die ik heb gekregen"

”Papa en ik hadden iets te vieren", begint Roxeanne haar bericht. "Al twee jaar waren we verliefd, wisten we dat we elkaar nooit los zouden laten en alles aan konden, zolang we elkaar hadden. Onze grootste wens was opnieuw zwanger raken." Op hun jubileum besloten de twee nog een zwangerschapstest te doen. "Papa en ik bleven staren naar de test en met trillende handen hoopten we dat onze wens in vervulling zou gaan. Toen de test aangaf dat er een kindje in mijn buik groeide, konden we ons geluk niet op."

Roxeanne Hazes blikt terug op zwangerschap: 'Ik woog 100 kilo'
Lees ook

Roxeanne Hazes blikt terug op zwangerschap: 'Ik woog 100 kilo'

De bevalling kan Rox zich nog goed herinneren. "Mama zat de hele dag al wel in haar eigen wereldje", legt de zangeres uit aan haar zoontje. "Wat we niet wisten, was dat de bevalling begonnen was. Maar waar bleef dan de pijn? Op het moment dat mama echt pijn kreeg (jeetje, je deed me pijn, kleine Fender), had ik al negen centimeter ontsluiting. En dus zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan.”

Toen Fender er eenmaal was, kon ze haar geluk niet op. "Alles voelde nog een beetje onwerkelijk en overweldigend. Maar God, wat ben ik dankbaar dat je in ons leven bent. Ons jongetje, om wie het allemaal draait." Samen met Erik en haar kleine frummel vormt ze nu een gezin. "Dat dit het mooiste jaar uit mijn leven is, is zeker. Ik zou geen dag met iemand anders willen ruilen, want jouw mama zijn, is de mooiste taak die ik heb gekregen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een soort zelfde bericht plaatst Erik voor de gelegenheid. De vriend van Rox blikt terug op het eerste jaar, waarvan hij het grootste deel is vergeten. "Het mooiste en kortste jaar zit erop en ik kan niet wachten om nog heel veel met je te vergeten en nog heel veel meer voor altijd bij me te dragen", aldus het liefje van de zangeres. "Een jaar geleden stonden we murw, nóg verliefder en nogal zoekend met een gevuld kinderstoeltje in de woonkamer." Het was enigszins onwennig, legt hij uit, maar ze zouden het niet anders willen. "Op karakter, op jouw liefde, met humor en elkaar. Gefeliciteerd Friemel, dit was jouw jaar."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Roxeanne HazesErik ZwennesBabyInstagram