lachen geblazen

Ali B nieuwste slachtoffer van The Roast

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAli B nieuwste slachtoffer van The Roast
RTL

Ali B mag zich gaan voorbereiden om flink wat harde grappen naar zijn hoofd geslingerd te krijgen. Hij zal namelijk het middelpunt zijn van een liefdevolle roast in The Comedy Central Roast Of.., zo maakte de comedyzender vandaag bekend.

"Dit is echt iets wat je maar één keer in je leven meemaakt"

Het is een hele eer om als Roastee te worden gekozen. “Genomineerd worden voor The Comedy Central Roast is voorbehouden aan een select gezelschap en de Comedy Central Roastee moet een bewezen staat van dienst hebben in zijn of haar vakgebied; Ali B past perfect in dit plaatje”, zo beschrijft de zender.

Roasters nemen Johnny de Mol onder handen
Lees ook

Roasters nemen Johnny de Mol onder handen

Ali zelf heeft er in ieder geval zin in: “Dit is echt iets wat je maar één keer in je leven meemaakt, een kans om geroast te worden in hét comedyprogramma van Nederland. Ik heb meteen ja gezegd.” Welke vrienden en vijanden plaats zullen nemen in het Roast-panel wordt later bekend gemaakt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Door zich te laten roasten, mag Ali zich voegen in een bijzonder rijtje: Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol gingen de rapper al voor. In Amerika is de Roast ook een groot begrip, hier namen onder anderen Donald Trump, Bruce Willis en Justin Bieber plaats in de Roast-stoel.  

The Roast of Ali B zal op 17 december plaatsvinden.

Lees meer over
Ali B