Love Island-Aleks over beef met Chey: 'Het is klaar voor mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandrtlLove Island-Aleks over beef met Chey: 'Het is klaar voor mij'
Mis niets van Love Island

Even dacht Aleksandra dat ze haar Denzel kwijt was, maar dankzij de kijkers thuis kon ze haar lief weer snel in de armen sluiten. "Ik zag niet dat hij echt was", spreekt Aleks nog altijd even verrast in een nieuwe aflevering van Love Check-up.

'Ik ben zo dom geweest"

Toen Denzel de villa van Love Island moest verlaten liet hij een ontroostbare Aleks achter. Dat haar liefje ooit weer terug zou kunnen komen was iets waar ze geen rekening mee had gehouden. "Ik wist niet van Love Island dat dat mocht, dat iemand terugkwam."

Toen ze hem op het bedje zag liggen snapte ze er dan ook niets van. "Toen ik zag dat hij het was, was ik gewoon in shock." Pas toen hij vertelde dat hij bleef drong het tot haar door. In eerste instantie dacht ze namelijk dat Denzel haar mee naar huis nam. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Island-Lotte en Jarne halen uit naar Noah
Lees ook

Love Island-Lotte en Jarne halen uit naar Noah

Toch was hun band niet altijd zo sterk. Een tijdje twijfelde Aleks namelijk aan hun connectie, en dat had alles te maken met Chey. Zij zat haar constant op te stoken over Denzel en vlak voor haar vertrek dropte ze een mega bom. Ze beweerde dat Denzel met háár een koppel wilde vormen, en dat zorgde voor veel drama in het huis.

"Toen dacht ik: 'Ik ben zo dom geweest", kijkt Aleks nu terug. Ze geloofde Chey en daar heeft ze nu spijt van. Behoefte aan contact heeft ze echter niet. "Daar heb ik echt geen behoefte aan, om daar nog over te praten (..) Het is klaar voor mij."

Lees meer over
Love Island