tringggg

Nieuwe trailer Beverly Hills 90210 is feest der herkenning

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© FOXNieuwe trailer Beverly Hills 90210 is feest der herkenning
RTL

De cast van 90210 is terug van weggeweest! In een nieuwe trailer - genaamd They're All Together Again, laten Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Austin Green, Ian Ziering, Jennie Garth en Gabrielle Carteris zich van hun meest nostalgische kant zien.

De cast van het vernieuwde Beverly Hills 90210 bewijst maar weer dat ze het nog steeds in huis hebben. De clip toont Tori Spelling en Brian Austin Green nog altijd als een stelletje en ook de Peach Pit is nog steeds de thuisbasis van de groep.

Bekijk de trailer hieronder:

90210-cast is helemaal terug in nostalgische eerste trailer
Lees ook

90210-cast is helemaal terug in nostalgische eerste trailer

In het nieuwe seizoen komt het overlijden van collega Luke Perry ook aan bod. "We willen er zeker bij stilstaan, maar we willen het niet gebruiken om de show succesvoller te maken", vertelt Gabrielle aan Us Weekly, die in 90210 de studiebol Andrea Zuckerman speelde. "Dat had Luke denk ik ook niet zo gewild. En we willen het erg respectvol aanpakken."

Luke overleed begin maart op 52-jarige leeftijd aan een beroerte. Hij zou geen vast onderdeel uitmaken van de op handen zijnde revival, maar de producenten hoopten voor zijn dood dat ze de acteur konden strikken voor een gastoptreden. Tijdens de voorbereidingen van het nieuwe programma is hun oud-collega nog vaak onderdeel van gesprek bij de cast "We houden van Luke en het is heel moeilijk. Het is zoiets verdrietigs. We zullen de show aan hem opdragen."

Naast Gabrielle hebben ook Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling en Ian Ziering getekend voor BH90210. Daarin spelen ze een "overdreven versie" van wie ze in het dagelijks leven zijn. De verhaallijnen zijn ook "geïnspireerd door hun echte levens en relaties met elkaar." De serie focust dus op de cast en hoe het idee tot stand kwam om nieuw leven te blazen in Beverly Hills 90210. "Wat gebeurt er wanneer eerste liefdes, oude romances, vrienden en aartsvijanden weer samenkomen?" 

De zes afleveringen van 90210 gaan op zeven augustus van start bij FOX. Helaas is er niets bekend over een Nederlandse uitzendtijd.