Met het bijltje hakken

Teen Mom-Amber 'viel vriend aan met machete'

Door RTL Boulevard/TMZ··Aangepast:
© Instagram @realamberportwoodTeen Mom-Amber 'viel vriend aan met machete'
RTL

Het kan altijd gekker! Tenminste, dat geldt voor het verhaal over Teen Mom's Amber Portwood (29) en haar vriend. De realityster werd gearresteerd en veroordeeld voor huiselijk geweld met een wapen. Tot op heden was het nog onbekend welk wapen Amber had getrokken, maar TMZ meldt dat het gaat om een machete.

Teen Mom-ster Amber Portwood is de bak in gedraaid omdat ze haar vriend Andrew Glennon heeft aangevallen. De realityster werd veroordeeld voor drie federale overtredingen: huiselijk geweld, roekeloosheid met een dodelijk wapen en huiselijk geweld in het bijzijn van een minderjarige. De details rondom het incident worden steeds erger. De laatste update: Amber heeft een machete naar een deur gegooid waar haar vriend en hun kleine zoontje achter stonden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Jenelle heeft twee nieuwe puppy’s
Lees ook

Teen Mom-Jenelle heeft twee nieuwe puppy’s

Bovendien kan het debacle Amber haar baan gaan kosten. MTV zou namelijk zomaar de stekker uit haar realityleven kunnen trekken wanneer ze daadwerkelijk door een jury wordt veroordeeld voor het gooien van de machete. Volgens bronnen van TMZ zou dit haar tienjarige samenwerking met Teen Mom kunnen beëindigen. Voorheen steunde de zender de 29-jarige gedurende haar juridische worstelingen, maar daar lijkt nu een einde aan te komen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de show was al te zien hoe Amber haar toenmalige vriend en vader van haar eerste kind, Gary Shirley, hardhandig te lijf ging. De MTV-camera's legden alles vast. Amber werd dan ook veroordeeld voor huiselijk geweld. Later werd ze ook nog eens opgepakt voor het bezit van drugs. Daarvoor heeft ze een gevangenisstraf gehad. Het verschil zit hem deze keer in de aanwezigheid van het kind. MTV wil niet met dit gedrag geassocieerd worden. 

Lees meer over
Teen MomRechtszaakHuiselijk geweld