wat gaat de tijd toch snel

Monica Geuze over terugkomst vriend: 'Zara-Lizzy is zó blij'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze over terugkomst vriend: 'Zara-Lizzy is zó blij'
RTL

Het was het wachten waard, vindt Zara-Lizzy. De kleine meid en haar moeder Monica Geuze moesten zes weken op Lars Veldwijk wachten. Maar de voetballer komt precies op tijd terug, want hij kan nog net de verjaardag van zijn dochtertje meemaken.

"Ze ging gewoon met meteen zo op hem liggen, helemaal blij, lachen"

Het jaar is voorbij gevlogen voor Monica en Lars: hun eerste kindje samen is al één! Zara-Lizzy vierde afgelopen week haar verjaardag en dat laat haar mama vol trots zien in haar nieuwe vlog. "Zara-Lizzy is zó blij", vertelt ze. Lars is namelijk precies op tijd terug uit Egypte om de feestelijke dag mee te maken en daarom kan zijn kleine meid haar geluk niet op. "Ze ging gewoon met meteen zo op hem liggen, helemaal blij, lachen."

Monica Geuze is alweer één jaar mama van Zara-Lizzy
Lees ook

Monica Geuze is alweer één jaar mama van Zara-Lizzy

Het stel besluit het feestje nog klein te houden. "We vieren het eigenlijk pas volgende week, omdat we eerst nog op vakantie gaan", legt Monica uit. "We houden een kleine pre-birthday party." Daarbij is ook het zoontje van Lars aanwezig, net als twee vrienden van het stel. Vervolgens is te zien hoe Zara-Lizzy haar cadeautjes uitpakt en voor het eerst (probeert) een kaarsje uit te blazen. 

Verder is in de vlog te zien hoe Monica van brunette naar blondine ging. Dat proces lijkt enorm lang te duren. "Het is half vijf bijna en ik zit hier vanaf tien", vertelt de vlogger. Maar dan heb je ook wat, vindt ze. "Ik ben wel heel erg blij." Maar door een eerdere verfbeurt is het toch iets meer oranje geworden dan Monica in haar hoofd had. De dag erna gaat ze opnieuw naar de kapper, waardoor het resultaat nu beter te zien is. "Ik ben er nu al heel erg blij mee." 

Lees meer over
Monica GeuzeLars VeldwijkBabyVerjaardagLiefdeInstagram