op-markle-lijk

Meghan Markle 'ongelukkig' door alle negatieve aandacht

Door RTL Boulevard/Closer··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle 'ongelukkig' door alle negatieve aandacht
RTL

Het wordt de hertogin van Sussex even te veel. Meghan Markle (37) krijgt bakken met kritiek over zich heen, vooral om haar keuzes als kersverse moeder en prinses.

"Ze heeft het moeilijk met de publieke aandacht én vindt het verwarrend"

Meghan zou de enorme hoeveelheid kritiek van de afgelopen maanden "niet aankunnen." De kersverse moeder van Archie zou zich "ellendig" voelen door het commentaar nadat ze een baseballwedstrijd bijwoonde samen met haar man, prins Harry. Hij zou haar hebben genegeerd tijdens het spel. Een bron van de Britse tabloid Closer onthult dat "Meghan op een geweldig punt in haar leven is als nieuwe moeder" en dat ze "geniet van haar koninklijke leven, maar niet begrijpt waarom iedereen zo negatief is over haar huwelijk." 

Waarom The Lion King zó bijzonder is voor Harry en Meghan
Lees ook

Waarom The Lion King zó bijzonder is voor Harry en Meghan

"Ze heeft het moeilijk met de publieke aandacht én vindt het verwarrend, vooral omdat iedereen eerst zo positief was over hun relatie", gaat de bron verder. "Ze voelt zich behoorlijk verdrietig erover." Dit komt vooral door de kritiek die Meghan onlangs kreeg over de manier waarop ze haar baby vasthield tijdens een polowedstrijd van Harry en prins William. Ook het geknuffel met Beyoncé en Jay-Z tijdens de première van The Lion King leverde de hertogin negatieve reacties op. 

Lees meer over
Meghan MarkleBaby