Door de beugel

Temptation-Yasmin: 'Er zijn dingen gebeurd die niet konden'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/Temptation GossipTemptation-Yasmin: 'Er zijn dingen gebeurd die niet konden'
RTL

Yasmin heeft een picknickdate met Ferry voor Temptation Gossip, waarin ze terugblikt op haar VIPS-avontuur. Om een beetje helderheid te krijgen over waarom ze bepaalde dingen heeft gezegd, kijken de twee een aantal fragmenten terug.

“Ik vind mezelf gewoon echt een zielig meisje”

Allereerst kijken ze terug naar het eerste kampvuur, waarbij Yasmin in huilen uitbarstte om de beelden van haar vriend. “Hij heeft het leuker met haar dan met mij”, snikt ze bij het zien van de beelden. Maar inmiddels kijkt ze er heel anders naar. “Ik vind mezelf gewoon echt een zielig meisje”, lacht ze. “Ik zat toen echt wel in een dip. Daarom had ik juist steun nodig van Thomas en om dan te zien dat hij dat aan een ander gaf, deed mij gewoon pijn.”

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS
Lees ook

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS

Ook blikt de actrice terug op het moment dat ze zag dat verleidster Djamiah naakt in het bed van haar vriend lag te slapen. In het fragment vertelt ze dat Thomas meerdere keren is vreemdgegaan. “Ik heb het daar wel wat platter gezegd dan dat het is”, vindt ze nu. “Ik zeg dat natuurlijk uit emotie.” Haar vriend is namelijk maar één keer écht vreemdgegaan. “Maar er zijn wel andere dingen gebeurd die echt niet door de beugel kunnen.”

Bekijk de hele aflevering met Yasmin hierboven. Iedere donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland en iedere vrijdag een nieuwe Gossip. 

Lees meer over
Thomas CoxTemptation Island VIPSSeksLiefde