huisje, boompje, verloving

Zijn Monica en Lars verloofd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @larsveldwijkZijn Monica en Lars verloofd?
RTL

Torteldufijes Monica Geuze (24) en Lars Veldwijk (27) hebben hun fans op Instagram flink voor de gek gehouden. De YouTube-ster deed op Instagram net alsof ze verloofd was, maar volgens Lars is ze nog "altijd zijn vriendin."

"Natuurlijk wil ik met je trouwen"

Monica en Lars genieten momenteel van wat qualitytime op Ibiza. Gisteravond stond er een romantische date night op de planning en dat was voor Mo genoeg reden om haar fans eens in de maling te nemen. 

Op haar Instagram plaatste Monica een filmpje van hun etentje waarbij ze net doet alsof ze net ten huwelijk is gevraagd. "Natuurlijk wil ik met je trouwen", speelt ze enthousiast om vervolgens te verkondigen dat het slechts een grapje was.

© Instagram @monicageuze

Ook Lars Veldwijk hint op een 'verloving' op Instagram. "Zo blij", plaatst hij bij een foto van hen samen. Daarna volgt een foto van de hand van Monica... zónder ring. "Dankjewel lieverd, dat je nog altijd mijn vriendin bent."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monica en Lars zijn sinds december 2016 bij elkaar. In mei waren de twee even uit elkaar door de langeafstandsrelatie die ze toen hadden. De voetballer speelde op dat moment voor een voetbalclub in Noorwegen. 

Het koppel heeft samen dochtertje Zara-Lizzy en de 26-jarige Lars heeft al een zoontje van twee jaar uit een eerdere relatie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Monica GeuzeLars Veldwijk