don't go breaking my heart

Gert Verhulst: 'Mijn hart breekt voor Temptation-Pommeline'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Zomer met ArtGert Verhulst: 'Mijn hart breekt voor Temptation-Pommeline'
RTL

In Zomer met Art vertelt Studio 100-baas Gert Verhulst (51) dat zijn hart breekt bij de laatste beelden van Pommeline Tillière (25) bij het kampvuur in Temptation Island VIPS ziet. "Pommeline wat is er gebeurd", vraagt hij zich af.

"Pommeline, als je kijkt: sterkte meid"

In het spraakmakende programma Temptation Island VIPS is het tijd voor het eerste kampvuur. En dat zorgt meteen voor veel tranen bij de Vlaamse Pommeline. Als ze ziet hoe aanhankelijk haar verloofde Fabrizio is bij de verleidsters, kan ze haar tranen niet langer meer inhouden.

Gert vertelt dat, ondanks dat het programma in België niet te zien is, hij wel het een en ander heeft meegekregen. En het gaat hem echt aan hart, zo doet hij een boekje open tegenover presentator Art.

Is dit hét bewijs dat Pommeline en Fabrizio uit elkaar zijn?
Lees ook

Is dit hét bewijs dat Pommeline en Fabrizio uit elkaar zijn?

Gert kent het stel persoonlijk, aangezien Fabrizio vorig jaar heeft meegedaan aan de Belgische versie van Dancing with the Stars, wat hij presenteerde. “Dan kwam Pommelientje altijd kijken”, legt hij uit. “Nu zie ik ze in tranen, mijn hart breekt als ik het zie."

Daarna richt hij zich tot de camera: “Pommeline, als je kijkt: sterkte meid. Dit komt echt uit de grond van mij hart.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Pommeline haar tranen zijn ook de kijkers niet onopgemerkt gebleven. Hierover zegt de realityster zelf op Instagram: “Ik hoor steeds ‘wat een gejank’, maar vergeet niet dat je maar enkele minuten ziet van een dag en dat ze van jou een bepaald ‘persoon’ maken. Ik heb inderdaad veel gehuild, maar heus ook gelachen.”

Ook kaart ze aan dat haar deelname aan het programma een emotionele rollercoaster was. “Ik was er inderdaad emotioneel niet sterk genoeg voor”, is ze het er mee eens. “Het was een heel heftige ervaring en ik heb mijn best gedaan om er zo goed mogelijk mee om te gaan.”

© Instagram @pommelinetilliere

Iedere donderdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS bij Videoland. Kan je geen genoeg krijgen van het verleidelijke programma? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Shané. Hierin vertelt ze hoe ze een spelletje speelt met Quentin. Ook komt er iedere vrijdagochtend een nieuwe aflevering van Gossip bij Videoland. 

Lees meer over
PommelineGert VerhulstArt RooijakkersFabrizioTemptation Island VIPS