baby got back

Temptation-Rodanya onthult hoeveel weken ze zwanger is

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal Rodanya KelseyTemptation-Rodanya onthult hoeveel weken ze zwanger is
RTL

Rodanya (20) verraste afgelopen week iedereen met de bekendmaking van haar zwangerschap. Op haar eigen YouTube-kanaal vertelt ze al haar volgers hoe het nu met haar gaat, en hoe ver ze precies is.

"Ik ben oprecht heel erg benieuw wat ik krijg"

In de video praat Rodanya haar fans bij over haar toekomstige 'engeltje' en benadrukt ze nogmaals hoe dankbaar ze is voor alle (positieve) reacties. Zo heeft ze zelfs berichtjes ontvangen van meiden waarbij het zelf niet lukt een kindje te krijgen. "Dan voel je je extra gezegend, dat je moeder wordt. Ik ben super blij”, vertelt ze in de video. Inmiddels is Rodanya veertien weken zwanger. 

Rodanya wilde zwangerschap nog geheimhouden
Lees ook

Rodanya wilde zwangerschap nog geheimhouden

Over twee weken weet de Temptation-ster of ze beschuit met roze, of blauwe muisjes in moet slaan. "Ik ben oprecht heel erg benieuw wat ik krijg (…) ik weet het niet”, vertelt ze enthousiast. Al heeft ze wel zo haar vermoedens, maar die houdt ze nog even geheim.

Hoewel ze slechts twintig jaar is, heeft Rodanya al wel een boel ervaring. De realityster komt namelijk uit een groot gezin en heeft nog vier broers en zussen. Haar jongste zusje is pas twee, dus Rodanya heeft al flink geoefend. Ook wil ze een voorbeeld zijn voor andere tienermoeders: "We kunnen elkaar als vrouwen helpen.”

Wie de vader van het kindje is, vertelt Rodanya nog niet. Verleider Dancio is het in ieder geval niet, zo onthulde ze afgelopen week in tijdschrift Grazia. "Er wordt gesuggereerd dat het van een onenightstand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon van wie ik superveel hield... en hou", vertelde ze in het blad.

Meer Temptation Island? In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip gaat Ferry Doedens op bezoek bij Yasmin. Hier vertelt ze alles over haar Temptation Island VIPS-avontuur, de romance met Thomas Cox en over haar heftige verleden.

Lees meer over
Temptation Island