Poppe on board

Tim Douwsma kondigt aan zoontje te krijgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @timdouwsmaTim Douwsma kondigt aan zoontje te krijgen
RTL

Het wordt een jongetje voor Tim Douwsma (31) en zijn liefje Elske Wind (30). Dat kondigt het stel aan op Instagram met een "mierzoete" fotoshoot waarbij de zanger de groeiende buik van zijn vriendin vasthoudt.

"Zo dankbaar voor dit geluk, deze liefde en het wonder wat er groeit in Elske haar buik"

"Man, man man! Hoe gelukkig kun je zijn!", schrijft Tim bij het kiekje. "En ja, het is mierzoet. Haha, maar ik kan met woorden niet uitleggen hoe ik me voel. Zo dankbaar voor dit geluk, deze liefde en het wonder wat er groeit in Elske haar buik. Heel trots mag ik zeggen dat we een zoon verwachten. Zo ongelofelijk trots! En lieverd wat hou ik toch van je!"

In zijn Stories deelt de zanger ook nog een paar behind the scenes-filmpjes van de fotoshoot en het lijkt er dus op dat fans binnenkort nog meer zoetsappige kiekjes van een zwangere Elske kunnen verwachten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Oeh la la! Dit is de knappe broer van Tim Douwsma
Lees ook

Oeh la la! Dit is de knappe broer van Tim Douwsma

Ook zijn volgers zijn onder de indruk van het koppel en hun liefdesbundeltje. "Mega lieve foto!", vindt er eentje. "Oh een zoon! Wat leuk!", reageert een ander. "Mooie foto", "Wat een mooie foto, prachtig" en "Wat prachtig" laten anderen weten. Tim en Elske kondigden afgelopen april aan hun eerste kindje samen te verwachten. Het koppel is nog niet zo lang samen, maar kennen elkaar al heel lang en wonen inmiddels ook al samen. 

Lees meer over
Tim DouwsmaLiefdeInstagramBabyRelatie