Julia het medium

Temptation-Julia al eerder op tv met paranormale gave

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTemptation-Julia al eerder op tv met paranormale gave
RTL

Voor veel Temptation-sterren is de tv-wereld geen vreemde plek. Zo was verleidsters Daniëlle als eens te zien de Nederlandse versie van De Bachelor, en maakten Lie en Channah hun opwachting in Ex on the Beach. Ook verleidster Julia was al eerder met haar blonde koppie op tv.

"Je hoort er wel bij, maar je voelt je wel anders"

Het is Michella Kox (wie anders?) die tot de ontdekking komt dat Julia's tv-debuut alweer een paar jaar geleden is. Wat blijkt: als twaalfjarige meisje was ze al te zien in het spraakmakende programma Paranormale Kinderen. In de aflevering van Julia, toen nog door het leven als Juul, bespreek ze met medium Liesbeth van Dijk haar gave. 

Temptation-Rodanya twijfelde of ze baby wilde houden
Lees ook

Temptation-Rodanya twijfelde of ze baby wilde houden

Al snel wordt duidelijk dat Julia informatie kan geven over personen die ze niet kent. Dit doet ze aan de hand van het lezen van iemands aura. Ook haar ouders komen aan bod. “Ze kijkt gewoon door mij heen”, vertelt haar moeder.

Vanaf groep drie merkt de Temptation-ster - toen nog met een donkere hairdo - dat ze anders is dan de rest van haar klasgenootjes. En dat is niet altijd fijn. Zo kunnen haar ouders haar bijvoorbeeld nooit verrassen. "Ik heb het eigenlijk altijd wel door", vertelt ze bedroefd. Aan medium Liesbeth biecht ze dan ook op dat ze zich vaak eenzaam voelt. "Je hoort er wel bij, maar je voelt je wel anders.”

Zou Julia haar gave ook gebruiken in Temptation Island VIPS?

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Yasmin. De vriendin van Thomas Cox vertelt openhartig over het verlies van haar moeder, hoe haar relatie tot stand kwam en hoe ze terugkrijgt op haar avontuur in het programma.

Lees meer over
Temptation Island VIPS