couple goals

Love Island-Melany had relatie met déze voetballer

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @melanyLove Island-Melany had relatie met déze voetballer
RTL

Hoewel het Melany in Love Island niet lukte ware liefde te vinden, heeft de brunette de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zo was ze eerder al met een andere bekende realityster, maar óók met voetballer Vince Gino Dekker.

Hoewel de hoogtepunten van Love Island inmiddels achter ons liggen, krijgen we nog altijd geen genoeg van de deelnemers uit het eerste seizoen. Eén van de smaakmakers was Melany. De dubbelganger van Adriana Lima dacht de liefde te hebben gevonden in Brabander Matthy, maar toen ze door de kijkers naar huis werd gestuurd, kwam ze erachter dat hun connectie toch minder sterk was... 

Inmiddels heeft Matthy zijn soulmate gevonden in de nuchtere Kelly. Arme Melany moest vanuit Nederland zien hoe de vonk tussen de twee oversloeg. En hoewel de twee nog niet officieel een relatie hebben, hebben de lovebirds het meer dan gezellig met elkaar.  

Love Island-Noah brengt iedereen het hoofd op hol
Lees ook

Love Island-Noah brengt iedereen het hoofd op hol

Matthy is niet de enige bekende 'ex' van brunette. Eerder was ze ook al samen met profvoetballer Vince Gino Dekker. De 22-jarige sporter speelde al voor het jeugdteam van Ajax en AZ en tekende in januari van dit jaar een contract bij Go Ahead Eagles. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wanneer de twee precies samen waren, is niet bekend. Alleen dat het vóór 2017 is geweest, want toen was Melany met Temptation-verleider Karim. De twee waren bijna een jaar samen. "Ze is mijn eerste écht serieuze vriendin", zei hij destijds aan Het Laatste Nieuws. "En ik wil er mijn best voor doen om dat zo te houden."

In de allerlaatste aflevering van Love Check-up zijn runner-ups Sebastiana en Martin te gast. Op de bank bij Kaj doen de lovers een boekje open over hun Love Island-avontuur én toekomstplannen.

Lees meer over
Love Island