Oog om oog

Teen Mom-Ambers vriend ging vreemd vóór aanval met machete

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @andrew.glennonTeen Mom-Ambers vriend ging vreemd vóór aanval met machete
RTL

Dat het leven van Teen Mom's Amber Portwood (29) meer dalen dan pieken kent, is duidelijk. Onlangs viel de realityster haar vriend aan met een machete, waarna ze in de gevangenis belandde. De aanleiding voor het conflict is nooit bekendgemaakt, maar nu blijkt dat Andrew Glennon is vreemdgegaan.

"Mijn hart is gebroken"

Het houdt maar niet op voor Teen Mom's Amber. De 29-jarige heeft op dit moment een rechtszaak aan haar broek hangen, omdat ze haar vriend Andrew aanviel met een machete. De brunette gooide het wapen tegen een deur waar hij achter stond met hun éénjarige baby James. De reden achter het akkefietje was nooit duidelijk, maar het lijkt te maken te hebben met het overspel van Andrew. 

Teen Mom-Jenelle haalt uit naar collega Leah
Lees ook

Teen Mom-Jenelle haalt uit naar collega Leah

"Mijn hart is gebroken", schrijft de MTV-ster op Instagram. "O mijn god." Hiermee zou Amber reageren op de geruchten rondom Andrews overspel. De realityster kan in ieder geval rekenen op de steun van haar Teen Mom-collega's. "Ik hou zo veel van je. Ik zie je morgen", schrijft Catelynn onder de post. "Kop op! Ook dit zal weer voorbijgaan", vindt Kailyn. Maar volgens Andrew klopt er niets van de geruchten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ambers vriend meldt dat de geruchten dat hij buiten de deur zijn liefde zocht "uit de context zijn gehaald en sterk overdreven." Ook op Instagram kon Andrew zich niet inhouden en reageert op een opmerking van een volger. "Het is jammer dat Amber deze berichten gelooft", vindt hij. "Je zou denken dat ze wel beter weet na tien jaar. Ga je gang, heb lekker zelfmedelijden. Maar ik heb geen tijd voor nonsens en daarom zal ik niet meer reageren op dit soort geruchten." 

Lees meer over
Teen MomInstagramLiefdeLiefdesverdriet