Ademnood

Oeps! Katja Schuurman is locatie huwelijksreis vergeten

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Zomer met ArtOeps! Katja Schuurman is locatie huwelijksreis vergeten
RTL

Na eindeloos veel speculaties vond het sprookjeshuwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk plaats op 21 juni. Hoewel het een dag was om nooit meer te vergeten, heeft de huwelijksreis minder indruk gemaakt. "Ik weet het even niet meer", stottert Katja in Zomer met Art. "Was het nou Texel of Terschelling?”

"We moesten even bijkomen"

Katja is de hele week de co-host van Art Rooijakkers in Zomer met Art. Als de presentator de pasgetrouwde Katja naar haar huwelijksreis vraagt, is ze even van haar stuk gebracht. Ze heeft namelijk enorme moeite met het herinneren van de locatie. "Een waddeneiland?", gist ze. "Het was Texel. Of Terschelling." 

Het is niet zo gek dat Katja het niet allemaal meer op een rijtje heeft, want volgens de actrice hebben ze tijdens de huwelijksreis "vooral geslapen." Katja vertelt: "We moesten even bijkomen." Maar waar precies, dat weet ze niet meer. Oeps! 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katja Schuurman schreef mee aan eigen huwelijkslied
Lees ook

Katja Schuurman schreef mee aan eigen huwelijkslied

Hoewel Freek en zij nu zijn verbonden, is er volgens Katja niets veranderd. “Toch is het wel heel leuk om naar mijn geliefde te kijken en te denken: dat is mijn man.”

Zangeres Janne Schra schreef speciaal voor de grote dag een huwelijkslied, gebaseerd op tekst van Katja. "We hadden elkaar een paar keer ontmoet en ze zingt prachtig." De voormalig Room Eleven-zangeres had veel nummers over de liefde op de plank liggen, maar waren volgens Katja niet geschikt. "Die eindigden meestal niet goed".

Lees meer over
Katja SchuurmanArt Rooijakkers