Na zwijn komt fijn

Wat?! Temptation-Daniëlle en Mezdi weer samen gespot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLWat?! Temptation-Daniëlle en Mezdi weer samen gespot
RTL

"Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent", dat zijn de iconische woorden die Daniëlle had voor haar toenmalige vriend Mezdi in Temptation Island. Het stel ging uit elkaar na hun deelname, maar wat blijkt: ze zijn nu weer samen gespot.

Daniëlle en Mezdi werden gespot na een gezellig avondje uit. Op de foto's die Team Tempa heeft weten te bemachtigen, is te zien hoe de blondine met een big smile naar buiten loopt. Een schril contrast met al haar tranen in Temptation Island. Ja, de twee hebben het weer fijn samen. 

Temptation-Mezdi is zijn hart verloren
Lees ook

Temptation-Mezdi is zijn hart verloren

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Daniëlle en Mezdi waren in 2018 te zien in Temptation Island. Het stel overleefde het verleidelijke avontuur niet. Mezdi had wel interesse in verleidsters Laetitia en Zwanetta. Toch ging hij pas echt de fout in met verleidster Denise. Zij biechtte op dat ze hadden gezoend, maar Mezdi ontkende dit stellig. Daniëlle zocht troost bij verleider Fabrizio. Hij heeft haar nooit een zoen gegeven, maar wel een tatoeage...

Temptation Island was niet het enige realityprogramma voor Mezdi. Hij was later weer te zien in Ex on the Beach: Double Dutch, waar hij twerkende Lena in tranen achterliet.

Lees meer over
Temptation Island