Hoe meer zielen

Teen Mom-Kailyn zwanger van tweeling

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesTeen Mom-Kailyn zwanger van tweeling
RTL

Het lijkt erop dat Kailyn Lowry (27) heeft bevestigd in verwachting te zijn van een tweeling. Het zou de vierde zwangerschap te zijn voor de realityster, die al drie kinderen heeft bij drie verschillende mannen. Op haar Instagram Story kondigt de blondine het "breaking news" aan.

"Het is een tweeling!"

"Het is een tweeling!" schrijft Kailyn bij haar Instagram Story, gevolgd door "breaking news." Bovendien linkt ze door naar een artikel van OK! Magazine, maar helaas werkt deze niet. Al eerder bracht de Teen Mom-ster het nieuws van een eventuele zwangerschap. Onder een foto van zichzelf plaatste de blondine exact dezelfde omschrijving. Inmiddels is die verwijderd, maar blijft Kailyn hinten dat ze in verwachting is. 

© Instagram @kaillowry

Wie de vader is, zou onduidelijk zijn. Maar er gaan ook al tijden geruchten dat Kailyn een relatie heeft met haar Teen Mom-collega Leah Messer. De dames gingen samen op vakantie naar Costa Rica en namen ieder hun drie kids mee. Op Instagram deelden de twee meerdere vakantiekiekjes, waarin ze wel heel intiem leken met elkaar, vonden fans. Zelfs hun MTV-collega Jenelle Evans is van mijn mening dat Kailyn en Leah wel iets met elkaar móeten hebben. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kailyn werd op haar zestiende zwanger van haar eerste zoontje Isaac. De relatie met vader Joe hield geen stand en uiteindelijk vond de blondine de liefde bij Javi. Het stel trouwde en kreeg zoontje Lincoln. Ook deze keer liep het niet goed af voor Kailyn, die een scheiding aanvroeg en inmiddels al zwanger was van haar derde zoontje Lux. Op dit moment zou de realityster single zijn, maar wel zwanger van een tweeling. 

Lees meer over
Teen MomLiefdeZwangerschapBabyInstagram