The Big Five

Love Island-Sebastiana haalt uit naar 'vriendinnen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandrtlLove Island-Sebastiana haalt uit naar 'vriendinnen'
RTL

De band tussen Love Island-vriendinnen Sebastiana, Lotte en Rowéna was slechts schone schijn. Alleen met winnares Aleksandra heeft ze nog contact. "Verder hoor ik niemand echt meer", stelt Seba op Instagram.

"Ik hoef geen mediavriendinnen"

Haar vriendschap met Lotte en Rowéna is verleden tijd, zo onthult de Belgische schone via een Q&A op Instagram. "Ik hoef geen mediavriendinnen, ik ben blij met mijn vijf echte."

Ze vervolg in een volgende post: "Contact moet van twee kanten komen. Dat betekent: ik stuur, jij antwoordt, wij spreken af. En dat is niet het geval. Ik snap het: iedereen heeft zijn leven en iedereen is druk, maar een ‘Hey, hoe gaat ie?’ is volgens mij niet te veel gevraagd."

© Instagram @bbabbygal
© Instagram @bbabbygal

Misschien heeft ze dan geen vriendinnen overgehouden aan haar Love Island-avontuur, wél verliet ze het eiland met haar grote liefde: Martin. En die heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. In een aflevering van Love Check-up gaf de Nederlandse hunk al en een klein voorproefje op muzikaal gebied, en nu is daar ook zijn eerste nummer: Niet Opzoek.

De Love Island-ster, die zichzelf Tutu noemt, heeft het nummer samen gemaakt met rapper Jojo.

Krijg je geen genoeg van Sebastiana en Martin? Check dan de allerlaatste Love Check-up van het seizoen met de tortelduifjes hieronder:

Lees meer over
Love Island