Baas boven baas

La Casa de Papel verslaat Stranger Things als populairste serie

Door RTL Boulevard/Variety ··Aangepast:
© NetflixLa Casa de Papel verslaat Stranger Things als populairste serie
RTL

Netflix staat al tijden bekend om haar ijzersterke content en weet daarmee bijzonder veel kijkers te bereiken. En tot nu toe wist geen enkele serie te tippen aan het megasucces van Stranger Things, al lijkt daar nu verandering in te komen.

Stranger Things is nu al drie seizoenen lang hét paradepaardje van Netflix, maar de show krijgt behoorlijk wat concurrentie van een andere serie op de streamingdienst. La Casa de Papel gaat de strijd namelijk aan en wint zelfs in sommige landen. Dat onthulde Netflix aan het Amerikaanse blad Variety. Het derde seizoen van de Spaanstalige serie werd door een kleine 34 miljoen accounts bekeken in de eerste zeven dagen na de release. 

Say what?! La Casa de Papel had bijna geen derde seizoen gekregen
Lees ook

Say what?! La Casa de Papel had bijna geen derde seizoen gekregen

Hiermee verbreekt La Casa de Papel het record voor de beste opening ooit voor een niet-Engelstalige serie. Toch weten El Professor, Río en Tokio het niet helemaal te winnen van Stranger Things. Eleven en haar maatjes blijven op nummer één staan van alle series, zowel Engels-gesproken als niet, met maar liefst 40.7 miljoen kijkers in de eerste vier dagen na de release. 

Lees meer over
NetflixNetflixserieTv-programma